U bent hier

Bezoek Gaspar de Crayer in Gent en Kassel (21 september)

Van einde juni tot begin november 2018 lopen in het Museum voor Schone Kunsten in Gent en in het Musée de Flandre in Kassel twee parallelle tentoonstellingen over het werk van Gaspar de Crayer (1584-1669). Op vrijdag 21 september 2018 organiseert de OKV-Club een geleid bezoek aan beide tentoonstellingen.

Afspraak om 10 uur in het MSK Gent voor de rondleiding, gevolgd door een lunch in Mubart, het restaurant bij het museum. Om 13.30 uur vertrekt de bus naar Kassel voor een rondleiding op de expo in het Musée de Flandre. Om ongeveer 18.00 uur keert de bus terug naar Gent.

De deelnameprijs bedraagt € 80,00 per persoon (inclusief lunch). Wie wijn wenst bij de lunch betaalt € 6,00 extra (dus € 86,00 per persoon). Het aantal plaatsen is beperkt. Een inschrijving is definitief na betaling op rekening BE67 4480 0073 6187 met vermelding 'Gaspar de Crayer'.

 

Lunchmenu Mubart

Één huisaperitief (ook niet alcoholisch) met hapje

Voorgerecht:

1 Carpaccio van kortgegrilde rund,
thaïs slaatje-sésam-limoen-koriander

of vegetarisch
2 Falaffelkroket,
bulgur-yoghurt-bieslook

Hoofdgerecht:

3 Onder gegaarde parelhoenfilet,
galanté aardappel-snijboon- champignon-gele wortel
fine champagnesaus
of 
4 Zeebaarsfilet,
risotto-tuinboon-zwarte olijf-champignon
mousseline L’arogante stoutish
of vegetarisch
5 Saffraanrisotto met tuinboon, zwarte olijf, champignon,
seizoenssla en parmezaan.


Dessert:

Crumble van appel-kaneel-rozijn
coulis rood fruit

Hierbij wordt water en een koffie geserveerd.

 

U kunt uw keuze van voorgerecht, 1 of 2 en hoofdgerecht 3, 4 of 5 mailen naar okv-club@okv.be met vermelding Menu, Gaspar De Crayer is de betaling definitief.

 

Klik hier voor: INSCHRIJVEN

 

Voorwaarden
1.Het bezoek, begeleid door een gids in het Msk duurt ongeveer een uur en in Kassel anderhalf uur.
2.Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.
3.De betaling dient ten laatste op maandag  3 september op de rekening van OKV te staan liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
4.Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 3 september. Daarna is de betaling definitief.
5.Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
6.Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.
7.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.